Zapper

Kapcsolat

ZAPPERTECHNOLOGY

Lipova 8

Stúrovo - Szlovákia

Ezstergom mellett.Kérdéseik esetén kérem írjanak az alábbi e-mailre vagy hívjanak.

Köszönjük. 

e-mail:   Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete ma» zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidie».
Tel : +421 36 7510270

Munka idő:  Hé-Csüt.

9:00 - 15:00

 

 

! ÚJDONSÁGOK !

borrelioza web.jpg

Image

PLAZMA GENERÁTOR RPZ 14

Az RPZ 14 plazma generátor fényképeit mutatjuk be, amely a kontaktus nélküli frekvencia átvitelének elvét használja, Dr. Royal Raymond Rife a mikroorganiuzmusok szelektív pusztítása módszerének ismeretei és tapasztalatai alapján. Manapság a világ piacán két gép van, amelyek részleges hatást érnek el. A Z-technology  társaság saját konstrukciójú plazma generátorához teljesen más és egészen eredeti gyártási eljárást választott.

 

Három évvel ezelőtt kezdtünk az RPZ generátor konstrukciójával (már a 14-ik verzióról van szó). Nem szerettünk volna egy átlagos berendezést, a Super Ravo Zapper sikeres konstrukciójára akartunk kötődni – tehát legyen egy plazma generátorunk is, amely világ termék lesz. Egynéhány rosszul megválasztott bekötés után sikerült kifejlesztenünk egy teljesen egyedüláló áramkört és maguk elé terjesztjük a generátor végső változat fényképeit.

 

A generátor 2008 év felétől volt üzemeltetve és néhány klinikai megítélés készült, amelyek a gép abszolút páratlanságait bizonyítják.

 

Mostanáig a legsikeresebb kereskedelmileg kínált kanadai gyártású plazma generátor maximálisan 200 kHz-ig dolgozik.

 

A Rife/Bare szabadalmat birtokló berendezések (James Bare amerikai konstruktőr és feltaláló)  maximálisan 500 kHz-ig dolgoznak.

 

A Cseh konstrukciójú Z-technology s.r.o. társaság plazma generátora teljesen pontosan dolgozik, 5 Hz-től 900 kHz-ig a kilépő impulzusok összemosódása nélkül. A világ első helyére kerültünk, a többi gyártó egyelőre nem képes technikailag ilyen generátort szerkeszteni.

 

James Bare nagy gratulációját küldte az ilyen féle gépek fejlesztésénél tett óriási előrelépéshez és a további tevékenységünkhöz sok sikert kívánt.

 

E generátor konstrukciója kimondottan alkímia, mindennek tökéletesen pontosnak kell lennie, sok alkatrész csak a mi generátorunk céljából volt gyártva és a magas feszültségű alkatrészek fejlesztése teljességében a mi rendelésünkre az USA-ban készültek. A kilépésen, amely a plazma kisülését indítja, a feszültség 5000-8000 Volt körül van, az ugráló túlfeszültség eléri a több száz Ampert.

 

A mi plazma generátorunk konstrukciója nagyon kifejező előrelépést jelent ebben az ágazatban. A csövek, amelyek a környezetükben 15 m-ig sugároznak pulzusokat, Dr. R. R. Rife által használt pontos összetételű értékes nemes gázokból vannak gyártva.

 

Ennek a fajtának a jelenleg legtökéletesebb gépéről van szó, amely pillanatnyilag a rendelkezésünkre áll.

 

Központok létrehozását tervezzük, amelyek az RPZ 14 generátorral lesznek felszerelve, így ezen gépek hatásához hozzáférést biztosítva a széles nyilvánosságnak. E központok jegyzékét hamarosan a weboldalainkon
közzétesszük. Hisszük, hogy a törekvésünk azok az emberek elégedetségével lesz jutalmazva, akik
felismerik mi mindenre képes e világi termék.

plasma 12

 

plasma 20

 
(c) Zapper Technology 2008 | Powered by Joomla | www.zappertechnology.hu | www.zappertechnology.sk | Hotline: 00421 905 456 113